Foto Galeri

ALTİD 2024 Yılı Bölge İstişare Toplantıları Tamamlandı

24

ALTİD 2024 yılı son bölge değerlendirme toplantısını Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak bölgesi üye otel işletmecileri ile bir araya gelerek tamamladı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, yönetim kurulu üyeleri, Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak otel işletmecilerinin katılımı ile düzenlenen son bölge istişare toplantısı Green Garden Resort & Spa Otel’de gerçekleştirildi. Bölge ve turizm sektörünün karşı karşıya olduğu genel sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, FTI Tur Operatörü iflası, Antalya Havalimanı’nda (AYT) ve Alanya Gazipaşa Havalimanı (GZP) performansları,  turizm istatistikleri, Alanya 19. Caz Festivali, Tropikal Meyve Festivali, 2025 sezon beklentisi, maliyetler ve personel planlamaları, Alanya’nın tanıtımı gibi konular ele alındı.

Sili,” Alanya’nın farklı bölgelerinde turizm değerlendirme toplantılarımızı tamamladık. Bölgelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda katılım sağlayan üye otel işletmecilerimize teşekkür ederim. Sizlerin burada olması oldukça önemli. Bundan sonraki yapılacak işlerde de sizlere ihtiyacımız var. Birlikte hareket edersek sorunlarımızı çözme noktasında daha hızlı yol alırız. Alanya’nın potansiyeli ve gücü oldukça yüksek. Yaklaşık 600 tesis ve 165 bin yatak var. Buna bağlı olarak sektörde istihdam olanağı  yaratıyoruz.  Birlikte hareket edersek de daha etkin bir güç oluruz. Alanya’mızı insanların geldiğinde keyif aldığı bir şehir haline getirmemiz lazım.” ifadelerini kullandı.


ETİKET


Foto Galeri

ALTİD 2024 Yılı Bölge İstişare Toplantıları Tamamlandı