Jüri üyeliğini ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Gültekin, ALKÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Kazim Develioğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Köseoğlu ile Ali Kamburoğlu ve ALKÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Murat Alper Başaran’ın yaptığı yarışmada finale kalan öğrenciler projelerini sundular.
Sekiz kişinin 9 proje ile katıldığı yarışmada, Bilal Dündar “Sokak Lezzetleri Projesi” ile birinciliği, “Yeni Nesil Restaurant Projesi” ile İlayda Tekin ikinciliği, “İkinci El Dünyası Projesi” ile Ece Büşra Sarak üçüncülüğü aldı.
Yaptığı çalışmayla birinciliğe layık görülen ALKÜ Turizm İşletmeciliği son sınıf öğrencisi olan Bilal Dündar, “Sokak Lezzetleri Projesi”nde unutulmaya yüz tutmuş Alanya ve ülke lezzetlerinin bir arada bulunabileceği kültürel bir merkez kurulmasını amaçlıyor.
Ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim seviyesindeki öğrencilerin bireysel veya ekip oluşturarak gruplar halinde başvuru yapabildikleri yarışmada ödül alamaya hak kazanan projelerin sahiplerine ödülleri, 13 Mayıs tarihinde Üniversite Bahar Şenlikleri’nde takdim edilecek.